2016. január 10., vasárnap

J.A.Redmerski: soha határa

Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.
A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?

Ezt a könyvet nem most olvastam de ahányszor előveszem azt kívánom bárcsak most olvasnám először!!! Kb egy éve olvastam a könyvet és most rám jött a nosztalgia és elő kellet vennem és újra olvasni. Egyik kedvenc könyvem és szerintem még nagyon sokáig az marad talán örökre! :) És ott van Andrew ahhh... Újra olvastam és sokkal jobban szeretem ezt a könyvet mit akkor!
EL KELL OLVASNOD!!!


Sztorizzunk!

Első körben meg ismerjük Camryn Bennet-et. Aki árnyéka régi önmagának egy tragédia miatt ami még mindig benne él és őrli fel őt. Első szerelem elveszett de, Natalie segít neki talpra állni. Vagyis próbálkozik mert rosszul sülnek el a dolgok. Ezek után Camryn fel ül egy buszra és úti célját egy kis sült krumpli adja meg. :) most azt hiszed viccelek? Nem nem szó sincs róla. Majd jön az utazás ami kicsit unalmasabb rész az utasok jönnek mennek mesélnek. 

Majd fel tűnik Andrew Parrish. Magas, fekete haj. csillogó szemek hát igen ez Andrew.  Az út folytatódik a a két fiatal mondhatjuk úgy hogy nem találják meg a közös egyensúlyt. Majd az egyik megállóban kicsit meg ismerik egymást be engedik egymást a másik életébe, de el jön az idő mikor utuk ketté válik. De nem sokáig persze, mivel az egyik pihenő helyen Camryn-t egy kicsit furcsa férfi furcsa dolgokra kéri. A lány nem enged neki és kisebb dulakodás keletkezik ezek után a Hősünk vissza tér. Ezek után együtt folytatják az utat! De először Andrew be megy apjához hisze utolsó heteit éli. A lány kicsit tolakodónak találja hogy ilyen személyes pillanatban ő is ott legyen. 

Aztán elkezdődik a kaland! az autópályát szelve nem csak Amerikát ismerjük meg mi olvasók hanem a két szereplő is magát! Az a sok vicces dolog ami meg történik velük, az út során. Esőben kereket cserélni, egy réten aludni. és nem lenne Ulpius-os könyv ha nem találnánk benne kicsit forróbb jeleneteket is :D A fiú rá veszi Camryn-t hogy kicsit legyen mocskos, és ne egy kis angyalnak mutassa magát amikor tudja hogy több van a lányban. 

Majd a kedvencem New Orleans. Andrew az egyik bárban fellép a színpadra és a levegő is megfagy. Camryn itt látja be hogy a fiú birtokolja a szívét. Andrew Laugh I Nearly Died-ot  adja elő és teljes sikert arat mint mindig de most azzal a különbséggel hogy egy lánynak énekli csak! :)
Majd Andrew úgy dönt hogy abba hagyja az utat és el megy de még időben kapcsol Camryn és vissza tartja majd (túl fűtött rész) és happy end. Itt vége tért számukra az út és haza mennek, persze már azzal a különbséggel hogy egy párt alkotnak. 



De hol van még a vége!!! Andrew rosszul lesz és kórházba kerül. Beteg. Súlyos beteg de van megoldás, és egy műtét segítségével rendbe jöhet. Addig Camryn teljesen maga alá kerül hiszen újra szerelmes lett és újra elveszíti. Majd Adrew ír egy levelet (aki eddig nem sírt az most fog! Vagy is én ekkor kitörtem mit egy szökőkút :D) ami annyira szívszorító hogy meghaltam. Ezzel életet adtam valaki másnak akinek több szüksége van rá! Vajon ki lehet az?


Annyira szeretem ezt a könyvet hogy a fél kezemet oda adnám érte!! na jó minden könyvem ért oda adnám :D De ez a könyv másabb mint a többi. Vagy hogy pont mindenkinek megfelel. Olvasd el és utazz!
Addig is puszi Dia!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése