2015. október 13., kedd

Anna Todd: Miután összecsaptunk - After We Collided

Tessa mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet… csak Tessát.

Miután összecsaptunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.
Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait.
Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen.
Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül. 

De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?


Gondolataim:

Azon gondolkodtam hogy ez a könyv annyira hasonlít a latin amerikai szappan operákra. Jó egy kicsit modernebb formában persze. Van nekünk két szerelmes párunk akik nem tudják eldönteni hogyan is szeressék egymást, ezért összevesznek, sírnak, és a legrosszabb hogy a régi mélyr zárt titkok is elő bukkannak. De vajon a szerelmük kibírja ezt a vihart? (Vagy ők igen én pedig nem fogom kibírni! :D) 
hogy érdemes e el olvasni? Nanáá! Mert ahogy szokták mondani a türelem rózsát terem :) És Anna Todd is nagyon tehetséges író nő várom a többi fantasztikus történetét is.

Tessa
A kis jó kislány Tess-ből milyen vadóc lett. Úgy van vele neki nem elég Hardin még szerez mellé pár másik fiút is ha éppen lelki válságát éli legyen kihez menni vigaszra. De el ne felejtse senki hogy neki az igazi az Hardin és csak vele szeretne élni. Ez a szerelmi három szög borzastó de, miért pont Zed? és miért pont a munkatársa? hol van itt a határ?  

És amiket művel engem is kiborított teljesen a düh kirohanásaival a civódásával hogy akkor most mi legyen maradjon vagy menjen? szeressen vagy ne? viszont a legrosszabb a pityergése. Annyit sírt mindenki ebben a könyvben hogy ha ki lehetne venni ezeket a könnyeket a könyvből a világ víz problémái megszűnne egy ideig. nagyon sokáig! Ebben biztos vagyok. 

De nem akarom szegény lányt bántani mert át is érzem a helyzetét. Neki sem fennékik tejfel az élet. Ott van neki Hardin, az Anyja és még az Apja is fel bukkan. Kiderül hogy Hardin múltja nagyon mocskos. De szereti és mindent meg tenne a forró vérű fiú ért. Nem utálom Tessat sőt nagyon is szeretem, csak néha több a kelleténél. És elég mocskosak a gondolatai :D Igazi ragadozó! :D

Hardin
Hardin. Hmm.... Egy kicsit túl csordultak az érzelmei. De imádom olyan kis cuki. Főleg amikor csillapítja magát hogy nem fog senkit megverni. mondjuk az ismerősei között lassan nem lesz olyan akit nem agyabugyált el volna legalább egyszer. És az anyukája egy álom nem is értem honnan szedte Hardin ezt a rettenetes modorát. És az a levél igazi szívszorító ebből látszik hogy döglik Tessa után. 

Viszont meg is vetem a kis akciója miatt amit csinált a múltban és mostanában. Borzasztó ha iszik akkor még elviselhetetlenebb mint szokott lenni, Meg azok a perverz megjegyzései nahát azon aztán csak lehet nevetni! be kell vallani van humora :D Viszont olyan papucs lett :( Mindent a lányért akit szeret de akkor is neki is van joga bele szólni abba ami éppen az adott probléma köztük. Amin meg rökönyödtem hogy ki vette a pircingeit. Azokkal egy egyéniség volt, de hát be kell látni hogy nélkülük is az marad. És korcsolya órákat nem ártana venni neki ;)
Összességében nem utálom az a sorozatot de nem is vagyok oda érte. Persze izgat hogy mi lesz velük most hogy Tessa apja be került a képbe de akkor is néha már én szenvedtem. De be kell vallanom hogy a szívem meg azt suttogja hogy imádom ezt a sorozatot. Hiszen a kedvenc listámon szerepel. kíváncsisággal tölt el a folytatás és minden nap meg nézem nincs e hír a könyv felől. És remélem piros lesz a következő borító *.* Mert ezek a borítások fantasztikusak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése