2016. február 4., csütörtök

Kerstin Gier: Silber - Az álmok első könyve

Ez vajon tényleg lehetséges?
Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen.
Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…
„Egy lányregény, amit akár 35 évesen is élvezhetünk. És akinél túl gyorsan elrepült ez a négyszáz oldal, annak üzenem: két további kötet van előkészületben.” – Karin Wehrheim, SWRI
„Vicces, izgalmas és romantikus… mi mást akarhat egy nő?!” – Anja S.

Aki eddig nem volt biztos ebben a könyvel hogy megvegye vagy mégsem esetleg gondolkodik rajta hogy megveszi bármi is legyen ha te is könyvmoly vagy és szereted az izgalmakat akkor mindenképpen magadévá kell tudnod ezt a könyvet!!! Annyira jó hogy le tehetetlen persze az élet közbeszólt nekem és muszáj volt abba hagynom mindig a legizgalmasabb résznél az olvasását, viszont izgatottan vártam azt a pillanatot mikor én is újra álmodhatok a szereplőkkel. Izgalomból nincs hiány! A történet különleges megfűszerezve egy kis diák szerelemmel. Öt csillagból elvitte az összeset és plusz egyet is kapott a gyönyörű borító miatt! És akkor most elmesélem hogy kb mi is ez az álom mizéria! :)

Story time!


Silber | Kerstin Gier:
Szóval Olivia Silber a sajtos lány a repülőtérről, de ebbe ne bonyolódjunk bele. Liv- nek a szülei elváltak, és folyton ingáznak a nagyvilágban testvérével Mia-val. De most a két lány Londonba költözik anyukhoz és Lotti-hoz a dadushoz. A csodálatos családi élet nem tart sokáig mivel össze kell költözniük anyjuk pasijának családjával. De ki akarna az elkényeztettet Spencer családba költözni? Attól függetlenül hogy az iskola egyik legszebb fiújával lakhat egy fedél alatt. Persze a vacsora nem múlik el dráma nélkül, és egy bizonyos oknál fogva kölcsön kap egy pulóvert és meg kezdődik a kaland.

Este a sötét leple alatt várnak rád a legnagyobb kalandok és rejtélyek, oda bent a buksidban. Liv egy állom világban találja magát nem is akárkijében a mostoha bátyáéban. Egy temetőben és az iskola legmenőbb fiú is itt vannak. Herry Jasper Arthur és Grayson. De mit keresnek a temetőben és milyen furcsa dolgokat beszélnek? De mivel Liv-et hajtja a kíváncsiság bele pottyan a cselekmény helyszínének közepére, Vagyis ő lett a kiválasztott de mire? És mink a boszorkány kör? De kihez is beszélnek?

Másnap reggel minden a feje tetejére áll. a Fiúk megkeresik és beszélni akarnak vele. És hopp valami kicsúszott Jasper száján ami csak az álomban hangzott el. De nem csak ez a titok van az iskolában mivel, van egy blog amit egy ismeretlen személy vezet. De senki nem tudja ki is lehet az de az biztos hogy míg jól informált.
Silber Kerstin Gier The best book I love Liv and Henry♡:

Majd egy este be avatják a fiúk Liv-et a titokba és megkérdik tőle hogy segítene e neki? Mivel fő szereplőnk szereti a kihívásokat ezért persze igent mond. De Grayson kicsit túlzásba viszi a testvér szerepet, de amúgy nagyon kis aranyos! Viszont egy szerelmi szálat is fel fedezhetünk. Herry és Liv között. Hiszen egymás álmába járkálnak ;)

De jön a vége és annyira jó ez egész. Ott a bál ha még nem említettem volna és a démon. Ja meg persze az örült barátnő Anabel!! Az nap este mindenki azt hiszi vége az álomnak de szerinted is? És tényleg léteznek Démonok?  Hát csukd be a szemed és álmodj rá egyet, viszont el ne felejtsd el olvasni a könyvet :*





Eszméletlen jó a sztori!! Igaz van az írónak az Időtlen szerelem trilógiája is de ezt még nem tudtam olvasni de fogom azt is biztosan. Tehát remélem meggyőztelek a könyvel kapcsolatban! Nagyon nagy élmeny marad számomra! Próbáld ki te is ;) Szép estét nektek puszi Dia! :*


2 megjegyzés:

  1. Szia Dia! :)

    A fenébe! ( Bocsi a káromkodásért) Reméltem, hogy ne fogsz jót írni róla, mert akkor legyinthettem volna, de így már muszáj lesz egyszer nekem is elolvasnom ezt a könyvet. :) Áhhhhhhhhh de jó. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen ezt neked is el kell olvasnod!! nincs mese! :D Majd nem olyan jó mint a Mara Dyer de, csak majdnem! :)

      Puszi Dia! :*

      Törlés