2015. június 26., péntek

Kiera Cass: Az Elit (Kiera Cass: The Elite)

Fülszöveg:

A Párválasztót 35 lány kezdte meg. Mostanra azonban már csak az Elitnek nevezett csoport maradt versenyben Maxon herceg szerelméért, s a harc ádázabb, mint valaha. Minél közelebb kerül America a koronához, annál jobban meg kell szenvednie azért, hogy végre megtudja, kihez húz valójában a szíve. Minden Maxonnal töltött pillanat olyan, akár egy tündérmese, csupa lélegzetelállító, csillogó romantikus kaland. De ha a palotában meglátja őrt állni első szerelmét, Aspent, újra hatalmába keríti a vágyakozás az élet után, amit még közösen terveztek el.

Americának rettentően szüksége lenne egy kis időre. Míg azonban ő a kétféle jövő lehetősége között vergődik, az Elit tagjai pontosan tudják, hogy mit is akarnak – s egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy Americának lehetősége nyílik választani…











Egy kicsit a tartalomról:

America most már nem csak a párválasztó egyik játékosa hanem az elitek tagja is. America időt kért Maxon-tól hogy elhatározza  szeretné-e azt megtiszteltetést miszerint ő lenne a új királykisasszony. A felséggel sem úgy alakulnak a dolgok mint a hogy annak rendje módja lenne. America kezdi úgy érezni minden kezd szétcsúszni. de ott az a biztos pont Aspen aki mindig vár rá és nála megtalálja a nyugalmat ha vége ennek az egész hacacárénak. Ahogy telik az idő lány kezd elhidegülni a Maxon viszont Aspen-nel kezdenek a dolgok javulni. Egy bizonyos tv adás ami megváltoztatta mindenki életét nem csak bizonyítani kell hanem fel kell fedni olyan titkokat is amit legszívesebben elfelejtenénk. De lehet hogy ezek a titkot tartanak vissza maradásra ettől lesz jobb valami, szebb a jövő! És ott az a bizonyos második esély amit ki kell használni! Nagyon viharos időket élnek a palotában a lázadók többször is be hatolnak a palotába, és maguk után csak romokat és sérülteket hagytak. De keresnek valamit csak hogy mit!? :)




Véleményem:

Nagyon kedveltem az a könyvet is talán még jobban mit az első részt. Izgalmasabb volt és érzelem dúsabb. Kicsit már kezdett az idegeimre menni America-nak ez a nem tudom még is mi lenne a jobb de örülök hogy a végén minden a helyére került. A királyal már az elején nem szimpatizáltam viszont mikor kiderült hogy hogy fiát ennyire hagyományos módszerrel neveli akkor még jobban nem éreztem rokonszenvet viszont ez Celeste-ről is el mondhatom. Az a csak az idegeimre megy! :D A borító ismét csodálatosra sikerült. Most rögtön folytatom is a következő résszel!



Ha szeretnél követhetsz is :)
https://instagram.com/csilladianna/
http://moly.hu/tagok/dianna-a

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése