2016. március 15., kedd

Sarah J. Maas: Throne Of Glass - Üvegtrón

Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára.
Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára ítélték. Hiába képezték ki a földrész legjobb orgyilkosai. Hiába lett a halálos mesterség leghíresebb művésze. Elkövetett egy végzetes hibát. Elfogták.
A kegyetlen börtönbe egy napon különös látogató érkezik. Az ifjú és felettébb jóképű Westfall kapitány meglepő ajánlatot tesz a rettegett orgyilkosnak. Szabad lehet, ha előtte végrehajt egy hihetetlenül vakmerő és elképesztően nehéz feladatot. Az ország koronahercege bajnokot akar küldeni az apja halálos versenyére. Csatasorba állnak a birodalom legtehetségesebb tolvajai és legkönyörtelenebb harcosai. A küzdelem tétje az életben maradás. Ha győz, Celaena visszanyeri a szabadságát. Függetlenül attól, hogy képes lesz-e megnyerni a kegyetlen versengést, megrázó felfedezés vár az ifjú hölgyre. Már csupán az a nagy kérdés, hogy meglágyulhat-e egy orgyilkos kőszíve

Eszméletlen!!!! És a 2,-része még jobb!!! Sosem gondoltam volna hogy egyszer ilyen típusú könyvet veszek a kezembe de megtörtént és a könyv valamilyen erős ragasztóval hozzám ragadt :D Szó szerint :D Aki már olvasta az tudja miről beszélek aki pedig nem az gyorsan szaladjon el egy könyves boltba és vegye meg!!! Az viszont vagy kár hogy a farsangnak vége mert tuti Celaena lettem volna :D De még bepótolhatom a héten beöltözök és kivonulok az utcára XD Csak vicceltem azért ennyire bolond nem vagyok még a végén bezárnának valahova és nem fogom megtudni mi a sorozat vége!!! 

Értékelést azonban nem írok viszont videót csináltam hozzá! Persze a gondolataim felét elhagytam útközben :D Viszont a blogolás is nagyon hiányzik ezért megpróbálok aktívabb lenni itt is :) Remélem tetszeni fog ;) Egy kicsit mindig jobb és jobb lesz :) Viszont a zene alá vágás mindig tönkre teszi a tűrő képességem :D

Nem sokára újra itt leszek addig is kellemes napot nektek :) Puszi Dia! :*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése