2016. január 2., szombat

Kylie Scott: Lick - Taktus


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!










Kicsit sőt nagyon szomorú vagyok mert sokkal többet vártam ettől a könyvtől. A fül szövegből az jött le nekem hogy ez egy vicces humoros könyv kicsit hasonlít a Masnaposok című filmre de sajnos nem :( de így se sikerült el venni e a kedvemet ettől a könyvtől! Egy igazi rock szerelmet ír le nekünk. De már a borító miatt meg éri meg venni mert egy szuper modellt találtak a feladatra! Viszont ez a majom ember kinezet kicsit számomra visszataszító? Nem is tudom de számomra inkább emberiesebb kinézetét adtam David-nek.







A sztori roppant jól kezdődik Evelyn másnaposan ébred a fürdőszoba padlóján egy állati dögös pasi mellet. De nem emlékszik hogy került oda ráadásul még feleség is lett egy este alatt. Majd konfliktus majd ajtó csapás és Evelyn repül haza barátnőjével. De van egy kis bibi a Evelynt újságírók várják a reptéren és saját otthonánál. A lány élete teljesen megfordult egy este alatt amit Las Vegasban töltött hirtelen egy rock sztár felesége lett. És a férje nem más mint a híres David Ferris a Stage Dive híres gitárosa. Hát nem eszméletlen?

Stage Dive
Majd a kedves David meghívja magához a lányt amíg ez a szar lecsillapodik közben elválnak. De banda cicák ide vagy oda David ragaszkodik a lányhoz ezt eléggé bunkó módon mutatja be nekünk kirakja feleséget a ügyvéd hiénák elé elég bunkók viselkedik vele majd elűzi maga mellől a lányt. Evelyn nem másnál találja meg a vigaszt mit David legjobb barátjánál. Mal szárnyai alá veszi kicsit vissza csiholója belé az életet. Majd hősünk megjelenik és vissza dédelgeti magához a lányt, és elviszi saját magához. 

Evelyn-t lenyűgözi a rettenetes pompa és kilátás! 3 tökéletes napot tölt el a férfival rengeteg túlfűtött pillanattal fűszerezve. Közben Evelyn megtudja a rock sztár állítólagos múltját, majd jön egy telefon és sürgősen vissza kell menjenek Los Angeles-be a fiatal feleség rémálmába. 


Majd itt újra vissza tér az izgalom Evelyn ott hagyja végre  Pénz zsákot, mivel átveri a lányt. Hogy mivel azt nem árulom el! ;P Majd visszatér a kis városba persze szívet is hagyta a férfi kezében. A kávézóban mindenki zaklatja majd egy hónap után vissza tér David az életébe. Persze hogy még mind a ketten szeretik egymást :D  közelednek egymáshoz kezdenek megolvadni majd megjelenik kis Barátnőnk és bevallja és elmondja hogy David ott hagyta a csillogást miatta. Majd bekövetkezik az örökké szerelem!!! Hát nem csodás!!! 
Nem volt olyan jó de kíváncsian várom a többi tag szerelmi történetet is! Ez egy igazi rubin válogatás!! Olvasd el, és teszteld hogy neked tetszene e! Puszi Dia! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése