2016. január 28., csütörtök

Jasinda Wilder: Zuhanok beléd

Kyle volt az első igaz szerelmem, az első minden értelemben. Aztán egy viharos augusztusi éjjelen ő meghalt, és vele halt az is, aki akkor voltam. Colton nem arra tanított meg, hogy hogyan éljek. Nem gyógyította meg a fájdalmam. Nem hozta rendbe. Arra tanított, hogyan viseljem el. Hogy hogyan éljem meg. És végül hogyan engedjem el.
Nell Hawthorne szerelmes Kyle Calloway-be, aki a legjobb barátja, amióta csak az eszét tudja. Ifjú szerelmük elpusztíthatatlan, az élet csupa ígéret számukra. Aztán egy éjszaka Kyle meghal egy tragikus balesetben, Nell pedig egy életre megváltozik.
A temetésen ismeri meg Kyle bátyját, Coltont. Mindketten küszködve próbálnak továbblépni az életükben, amennyire tőlük telik. Évekkel később újra találkoznak New Yorkban, és Colton rájön, hogy Nell valójában sosem tette túl magát Kyle halálán. Úgy tűnik, a lány mélyen gyökerező fájdalmat, súlyos bűntudatot hordoz, magát hibáztatja a történtekért. Colton tudja, hogy nem volna szabad beleavatkoznia, de nem bír magával. Egyiküknek sem könnyű megbízni a másikban, és mindkettejüknek megvannak a maguk démonai. Együtt megtanulják, mi a fájdalom célja, mit jelent a gyógyulás, és mennyire fontos a megbocsátás.

Na jó ez a könyv egy kicsit beteg! Persze szuper szerelmi sztori meg minden de akkor is van benne kis morbidság. Egy ember temetése után rögtön bele szeretni a másikba aki nem más mint a bátya akinek súlyos problémái vannak több téren is. Nem mintha Nell-nek nem lenne de akkor is furcsa. Főleg úgy hogy felnyársal egy fa éppen majdnem. Na de ettől függetlenül imádtam! A két testvér annyira más de mind kettő szív melengető főleg Colton!

A könyv :)

A két legjobb barát Nell és Kyle elválaszthatatlanok kiskorúk óta. Mindenki úgy gondolja hogy őket egymásnak teremtette az isten is. De ezt ők csak akkor veszik észre mikor a lány meghívást kap egy randevúra. Kyle féltékenységi rohamot kap, majd mikor bevallja érzéseit nem túl lovagiasan adja be a derekát ebbe a párkapcsolatba. Fiúk mit is várjunk. De persze mindent meglehet oldani és úgy döntöttek a fiatalok hogy megpróbálják ezt a kapcsolatot. Majd együtt élhetünk velük át pár első pillanatot Valentin-nap első csók stb. De nem mindig fenékig tejfel az élet hiszen néha borzalmas tragédiák történnek amiket nem vagyunk képesek felfogni sem! Egy perc megváltoztatja az egész életünket, és ezzel Nell-nek is szembe kell néznie. Átélnie hogy szerelme utolsó szava az hogy szeretlek. Borzalmas!!! Bevallom először nem voltam meg elégedve Kyle-al de azért durván el szakították tőlünk.


Nell tudta hogy többet nem fog élni lélegezni de jött valaki aki egy pillanat alatt megváltoztatta az életét. Persze a helyszín és az időzítés kicsit furcsa volt de lehet pont ennek kellet lennie a drámai hatásért. Colton be kopogott az ajtón és mi tárt karokkal vártuk őt. Először egy csupa szív izom pacsirtának ismerhetjük meg akinek van tehetsége a zenéhez. Egy lopott csók ami felkavarja az álló vizet.

Majd kettő év múlva a sors úgy gondolja hogy nekik ketten közös jövőjüknek kell legyen! Két megtört fiatal a kik komoly problémákkal küzd az elvesztéssel, kitaszítottsággal, egyedülléttel talán? Colton észre veszi hogy a lány még mindig magát őrli a történtek miatt. De segít neki ki kényszeríti belőle a fájdalmakat, és begyógyítja a sebeket. Viszont nem mint ha neki nem lenne elég problémája hiszen szülei eldobták vagyis ő jött el de ők engedték és ezt borzasztónak találom. Tizenhét évesen az utcán élni megmaradni küzdeni nem semmi dolog. Majd elveszteni számára fontos személyeket és egy borzasztó betegséggel együtt élni az sem habos torta. Nem tudom hogy gondolta az írónő hogy pont azt adja annak a szerencsétlen fiúnak. így elég problémája volt kiskorában hogy ő sosem számított mindig csak Kyle. Csak hogy a tehetsége Colt-nak lenyűgöző minden számát imádtam!!!

Persze megvoltak az igen tüzes pillanatok is, hiszen kezdetek óta meg volt a kémia mind két félnél. Olyan aranyosak voltak!!! Majd újra a sokk kerülgetett hiszen Nell élet halál közé került. de az a szám a végén nekem is könnybe lábadtak a szemeim. De vagyon együtt maradnak vagy Colton-nak meg kell tanulni együtt élni a fájdalommal? Ajánlom mindenkinek igazán szívszorító történet!! És én is beléd zuhantam Colton!!! :) ;)


Ez egy igazi rubint pöttyös könyv. Elejétől, a végéig. Régen imádtam ezt a kollekciót nem mintha most utálnám viszont eszméletlen jó volt újra egy ilyet olvasni. Továbbá köszönet az írónőnek a plusz fejezetekért! Mindenkinek jó pihenést kívánok így estére. Ha minden igaz vasárnap hozom a Silber-t addig is olvassatok. Sok puszi Dia! :)



2 megjegyzés: